Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

«Κοινωνική συμμαχία των ανθρώπων χωρίς ελπίδα»

Κάλεσμα για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, που άλλοι υποψήφιοι φανερά και άλλοι μεταμφιεσμένα υποστηρίζουν, απευθύνει η επικεφαλής της παράταξης «Βόρειο Αιγαίο – Γόνιμη Γραμμή» μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα «Εποχή».
Η υποψήφια περιφερειάρχης τόνισε ότι πρέπει να χτυπηθεί η λογική της ανάθεσης, που έστειλε τη κοινωνία στο πολιτικό περιθώριο, καλώντας σε μια συμμαχία των «χωρίς» που θα εργαστεί και θα συμβάλλει για το τόπο της.
Παράλληλα, η Αγλαΐα Κυρίτση εξήγησε τους βασικούς τομείς του προγράμματός της, εστιάζοντας στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την παραγωγική ανασυγκρότηση και την επανασυσπείρωση της κοινωνίας της αλληλεγγύης.
Αναφορικά με το ακτοπλοϊκό ζήτημα, η υποψήφια περιφερειάρχης επισήμανε ότι η νέα περιφερειακή αρχή θα καταθέσει πλάνο μέχρι το Δεκέμβριο του 2014 και θα υποβάλει προτάσεις χρηματοδότησης μέχρι το Μάρτιο του 2015 στην κατεύθυνση κατασκευής νεότευκτου πλοίου.

Ολόκληρη η συνέντευξη που παραχώρησε η υποψήφια περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Αγλαΐα Κυρίτση στην εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα «Εποχή».

περισσότερα: http://aglaiakiritsi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου